VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ekspertë amerikanë

“Vettingu” do të kryhet nga ekspertët amerikanë dhe zyra juridike në Bruksel

By | August 19, 2016

Nis gjykimi i të arrestuarve në Kumanovë, edhe ekspertë amerikanë në mbrojtje

By | July 28, 2015