VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Edmond Tupja

Gëzuar apo Mallkuar? – Nga EDMOND TUPJA

By | January 12, 2020

Edmond Tupja zbërthen fjalimin e kryeministrit dhe zbulon bisedën me Noc Rrokun

By | April 7, 2019

Haram apo harem? – Nga EDMOND TUPJA

By | March 10, 2019

Edmond Tupja: Tërheqja e procedimit penal, vepër e Ramës. Ministri të më kërkonte falje

By | December 13, 2018

Letër e hapur disa kufomave të ardhshme – Nga EDMOND TUPJA

By | November 18, 2018

E dashur Klodiana, atentatorët nuk kanë hequr dorë – Nga Edmond Tupja

By | September 2, 2018

Gogësitja e më të Madhit – Nga EDMOND TUPJA

By | May 14, 2017

Plehërisht korrekt – Nga EDMOND TUPJA

By | October 2, 2016

Dajallarët e kombit – Nga EDMOND TUPJA

By | December 6, 2015

Regjizori Nikolin Ferketa dramatizon me sukses monodramën “Vejan” të Jean Louis Fournier – Nga Qamil Gjyrezi

By | September 28, 2015