VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Dita e Plisit

PLISI I BARDHË- BARDHËSI SHPIRTËRORE SHQIPTARE – Nga TAHIR BEZHANI

By | October 29, 2018

DEKLAMIMI QË PËRLOTI TË PRANISHMIT – Nga Tahir Bezhani

By | November 4, 2016

Artisti i plisit dhe i fjalës shqiptare – Nga LULZIM LOGU

By | November 28, 2015

AMERIKË,E PARA “DITË E PLISIT” NË DIASPORËN SHQIPTARE Nga Ramiz LUSHAJ

By | November 5, 2015