VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: diabeti

Dita Botërore e Diabetit – Të dhënat shqetësuese për Shqipërinë

By | November 14, 2019

Isuf Kalo: Sëmundja e Sokolit, momenti im më i keq. Biseda me Ramizin një natë para se të vdiste Enveri

By | July 31, 2019

Si ndikojnë temperaturat e larta tek diabetikët – Kujdesi që duhet të tregoni

By | July 11, 2019

Çfarë duhet të bëjnë 60-vjeçarët që të jetojnë më gjatë

By | June 4, 2019

Parandalimi i diabetit – Si ndikon ngrënia e mëngjesit çdo ditë

By | April 14, 2019

Çfarë mund të bësh tani për të parandaluar diabetin

By | January 4, 2019

Zbulohet ilaçi i parë që shëron diabetin

By | November 3, 2018

Dëmtimi i nervave – Tetë shenjat që nuk duhen neglizhuar

By | August 3, 2018

A janë ëmbëlsuesit më të shëndetshëm se sheqeri?

By | May 23, 2018

Më mirë se ilaçet, disa mënyra natyrale për luftimin e diabetit

By | January 14, 2018

Sabit Brokaj: E di unë pse vdiq Enveri

By | January 2, 2018

Mjekimet natyrale kundër gurëve të tëmthit

By | December 5, 2017

Bukë kundër diabetit dhe kancerit

By | March 17, 2016