VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Auschwitz

Vdes në moshën 90 vjeçare filozofja Agnes Heller, e mbijetuar e Auschwitzit dhe komunizmit

By | July 21, 2019

Vladimir Baranoff-Rossine, piktori modernist ruso-hebre që vdiq në Auschwitz

By | July 7, 2019

NJË SHQIPËRI, SI KOPËSHT I LULËZUAR DHE SI AUSCHWITZ Nga Pëllumb Kulla

By | April 7, 2018

Auschwitz, mbetet në burg 96 vjeçari që kontribuoi në shfarosjen e 300 000 njerëzve

By | December 29, 2017

KURRË NUK ËSHTË VONË PËR DREJTËSI – Nga Frank Shkreli

By | October 22, 2017

Historia mahnitëse e Witold Pileckit ose njeriut që shkoi vullnetarisht në Auschvitz

By | January 27, 2017

Akuzohet një 95 vjeçar për vrasje në kampin e përqëndrimit Auschwitz

By | January 18, 2016

Portreti i një vajze që duhet ta njohim të gjithë- RUTH MAIER OSE “ANA FRANK E NORVEGJISË”

By | September 6, 2015