VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Adriatik Stavileci

Dogana e Kosovës konfiskon mallra të kontrabanduara nga Serbia

By | March 12, 2019

Prodhimet nga Kosova dhe Shqipëria po zëvendësojnë importet nga Serbia

By | February 12, 2019

20 milionë euro më pak importe nga Serbia

By | December 7, 2018

Kthehen kamionë me produkte të Serbisë dhe Bosnjës

By | November 22, 2018

Rusia mbetet investitor i dobët në Kosovë

By | May 3, 2018

Në Kosovë lulëzon kontrabanda e arit, zhdoganohen vetëm dy kilogramë në vit

By | September 9, 2016

Doganat e Kosovës kthyen 5 maune nga Serbia

By | March 28, 2016

Kosova i kthen prapa kamionët e Serbisë

By | March 23, 2016