VOAL

VOAL

Si një titull ndriçoi errësirën: ‘Gjarpri tregon dhëmbët’ dhe fuqia e fjalës në zemrën e konfliktit Nga Xhevdet Mazrekaj

April 3, 2024
Send this to a friend