VOAL

VOAL

“Xhoxhi, djaloshi simpatik nga Durrësi kur ishte në qeli u njoh me një vajzë të dënuar nga familja Toptani dhe…”, historia e rrallë e burgjeve të komunizmit

March 27, 2023
blank
Send this to a friend