VOAL

VOAL

VIDEO ‘MURI I NDERIT’ QË PËRKUJTON SHQIPTARËT E KOSOVËS TË CILËT I SHPËTUAN HEBRENJT GJATË HOLOKAUSTIT- Nga Joe DioGuardi dhe Shirley Cloyes DioGuardi 

November 4, 2023
Send this to a friend