VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ushtri të Kosovës

Haradinaj: Para Kosovës janë tre tema të ndjeshme, Ushtria, Interpoli dhe vizat

By | October 16, 2018

SHBA: Krijimi i Forcës së Armatosur me Kushtetutë – e vetmja rrugë sigurimi i mbështetjes së komuniteteve

By | March 16, 2017

Prishtina: Ushtria e Kosovës nuk bëhet pa votat e pakicës serbe

By | February 28, 2017