VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: udhëheqës ushtarak

E vërteta për Xhelal Staraveckën dhe takimet e Mestan Ujanikut me Enver Hoxhën – Nga Elmas Guga

By | January 30, 2020

Më 19 maj 1881 lindi udhëheqësi i shquar i Turqisë Mustafa Qemal Ataturk

By | May 19, 2019

Më 10 nëntor 1938 u nda nga jeta Mustafa Qemal Ataturk, udhëheqës ushtarak, themelues i Republikës Turke

By | November 10, 2018

Më 4 nëntor 1995 u vra me atentat Itzhak Rabini, udhëheqës i shquar i Izraelit

By | November 4, 2018