VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Tahir Cukaj

Drelaj- 28-10-1998- Shtabi Rajonal – “RUGOVA” Nga Tahir Cukaj

By | July 7, 2020

Kryetares së Kuvendit Zonjës Vjosa Osmani Letër të hapur – Nga Tahir CUKAJ

By | April 11, 2020

21-vjetori i themelimit të Brigades 136 “Rugova “! – Nga Tahir Cukaj (video)

By | January 14, 2020

Të falem Rreze Duli! Mikes së Rugovës! – Nga Tahir Cukaj

By | December 2, 2019

Shkolla Fillore ,,Një Maji” Haxhaj! 28 Nëntori i Vitit 1998! SHTABI RAJONAL ,,RUGOVA” – Nga TAHIR CUKAJ

By | November 30, 2019

Ali Lajçi deputet i Kosovës! Pse duhet të jete? Kosova Republikë! – Nga Tahir Cukaj

By | September 27, 2019

Letër e hapur liderëve! – Nga Tahir Cukaj

By | September 25, 2019

Një dorëzi ka vjedhur bustin e deputetit dhe Komandantit të shquar Smajl Hajdaraj – Nga Tahir Cukaj

By | September 19, 2019