VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: sundimi komunist

Paris-presse (1953) – Ky është manifesti dhe programi i partizanëve shqiptarë të Apostol Tanefit me qendër në Prishtinë për të rrëzuar Enver Hoxhën

By | October 17, 2019