VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shit-blerja e votës

Nga patronazhistët, legalizimet tek shit-blerja e votës dhe gjuha gjatë fushatës, OSBE/ODIHR: Shteti duhet të garantojë të drejtën për zgjedhje të lirë dhe të fshehtë

By | July 27, 2021
Send this to a friend