VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Senatori John McCain

Video e mesazhit që Senatori John Mccain drejtoi nga Kuvendi i Kosovës

By | August 26, 2018

Senatori John McCain: “Ballkani po nxehet përsëri dhe Washingtoni nuk duket gjëkundi”

By | April 30, 2017

Senatori John McCain sot viziton Tiranën

By | April 14, 2017