VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: pro-evropiane

Boris Johnson mund të jetë kryeministri i fundit i Britanisë

By | August 4, 2019

Humoristi Volodymyr Zelenskiy udhëheq në zgjedhjet për president në Ukrainë

By | April 1, 2019

Moldavia, Gjeorgjia dhe Ukraina shqetësohen për prezencën ruse në territoret e tyre

By | March 2, 2018

Rasti i trenit serb: Lavrov thotë se po rriten tensionet në Ballkan

By | January 17, 2017