VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Pjetër Gjergjaj

Shoqata “Nue Përlleshi”në Zvicër organizon Akademi përkujtimore dhe promovimin e këngës për Nue Përlleshin

By | May 21, 2018