VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: përkthyesi

Ndahet nga jeta Viktor Kalemi, përkthyesi i veprave të mëdha, pasues i denjë i Isuf Vrionit

By | January 17, 2020

Këndi i humorit: Në Kosovë në vitin 1999 pas qershorit

By | February 28, 2018

DITËLINDJA E DRITANIT, PËRKTHYESIT ME FLATRA – Nga ZIJA ÇELA

By | January 10, 2018

Afganistan: Vriten një gazetar amerikan dhe një afgan

By | June 6, 2016