VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Paolo Valentino

HELMET QË MINOJNË NATO-n Nga Paolo Valentino – E përktheu Eugjen Merlika

By | December 6, 2019

KRENARIA GORBAÇOV – NJË HERO TRAGJIK QË SOT POTHUAJSE NUK E NJOHIM MË – Nga PAOLO VALENTINO – E përktheu Eugjen Merlika

By | November 30, 2019

MAQEDONIA E VERIUT DHE SHQIPËRIA, NYJET E VJETRA TË ZGJERIMIT TË BE – Nga PAOLO VALENTINO – E përktheu Eugjen Merlika

By | November 10, 2019

LOBBY RUMUN NË BE QË FRENON LAURA KOVESI-n NË PROKURORINË EVROPIANE – Nga PAOLO VALENTINO – E përktheu Eugjen Merlika

By | March 20, 2019

JOSCHKA FISCHER:“Kam shqetësime serioze edhe për Ballkanin…”

By | February 13, 2017