VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Odeta Barbullushi

Ministritë e Jashtme të Kosovës dhe Shqipërisë me Sekretariat të përbashkët

By | November 25, 2016

Ja debati i plotë Selami-Bumçi në Komisionin e Jashtëm

By | September 22, 2016

Tiranë: Komisioni për Politikën e Jashtme në Kuvend, seancë për zhvillimet në Maqedoni

By | April 26, 2016

Zvicra me Shqipërinë nënshkruan marrëveshje për taksimin e dyfishtë

By | September 10, 2015