VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Notë Verbale

Intervista – Pacolli: Nuk kemi asnjë notë verbale se ndonjë shtet ka tërhequr njohjen

By | July 25, 2018

Kosova dhe Mali i Zi në proces të shënjimit të kufirit në terren

By | June 6, 2018

Vdekja e Marnikollajt, ambasada shqiptare Notë Verbale qeverisë greke

By | August 15, 2016

Tirana e nxit UNESCO-n për anëtarësimin e Kosovës

By | September 14, 2015