VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: njerëzit e kompleksuar

Si të shërohemi nga mediokriteti, nebuloza, skizofrenia, urrejtja, xhelozia dhe komplekset e njohura të inferioritetit e maliciozitetit….?! – Nga AGRON SHABANI

By | May 21, 2019

Si të shërohemi nga urrejtja, xhelozia, fobia, paranoja dhe komplekset e ndryshme të inferioritetit dhe maliciozitetit….?! – Nga AGRON SHABANI

By | April 16, 2019