VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Milosh Zeman

NJË ZË NAZI-FASHIST ANTI-SHQIPTAR NGA QENDRA E EVROPËS – Nga Frank Shkreli

By | September 11, 2019

Zeman në Beograd: Do të shtroj çështjen për tërheqjen e njohjes së Kosovës

By | September 11, 2019

(Që Kosova të mos i ngjasë Çekisë!) Në 50-vjetorin e pushtimit rus, Çekia zgjedh Rusinë – Nga SHABAN MURATI

By | August 20, 2018

Në 50-vjetorin e pushtimit rus, Çekia zgjedh Rusinë – Nga SHABAN MURATI

By | January 29, 2018

BIRN: Armët shqiptare – Rikthehet trafiku, miliona euro fishekë dhe tritol u shitën drejt Çekisë

By | January 25, 2018