VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Miley Cyrus

Miley Cyrus jep 25 mijë euro për bamirësi në Kosovë

By | August 2, 2019

Serbët nisin me komente plot urrejtje për ardhjen e Miley Cyrus në Kosovë

By | July 1, 2019

Miley Cyrus: Do të iki nga SHBA nëse Trumpi bëhet president

By | March 3, 2016

Miley Cyrus emocionohet dhe qan drejtpërdrejt në tv (video dhe fotogaleri)

By | October 5, 2015