VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: marihuanë

Si ia doli Islanda të heqë 16 vjeçarët nga droga, duhani dhe alkooli

By | March 4, 2018

Këndi i humorit: Zoti dhe Shën Pjetri po flasin për të rinjtë e sotëm

By | February 2, 2018

Mediat: Shqipëria po e mbush Kosovën me marihuanë

By | November 2, 2016

Punonjësit e OKB-së pushohen nga puna për pornografi me të mitur

By | October 31, 2015

Zbulohet edhe 1 ton marihuanë në Portin e Durrësit

By | October 26, 2015