VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Madeline Albright

Albright: Clinton më telefonoi natën, ja ç’më tha kur vendosën që NATO të ndërhynte në Kosovë

By | June 12, 2019

Bill Clinton dhe Madeleine Albright vizitojnë Kosovën në 20 vjetorin e çlirimit

By | June 2, 2019

Srebrenicë: Shënohet 20-vjetori i masakrës më mizore, që prej Holokaustit

By | July 11, 2015