VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Lord Byron

Prometeut – Poezi nga BAJRONI (1788-1824) LORD BYRON (GEORGE GORDON) – Përktheu KUJTIM MORINA

By | May 5, 2019

Shkatërrimi i Senaçerib – Poezi nga BAJRONI (1788-1824) LORD BYRON (GEORGE GORDON) – Përktheu KUJTIM MORINA

By | May 5, 2019

E Veshur në Bukuri – Poezi nga BAJRONI (1788-1824) LORD BYRON (GEORGE GORDON) – Përktheu KUJTIM MORINA

By | May 5, 2019

Nuk do të bredhim më – Poezi nga BAJRONI (1788-1824) LORD BYRON (GEORGE GORDON) – Përktheu KUJTIM MORINA

By | May 5, 2019

“I burgosuri i Chillon-it” dhe “I Pamposhturi”… dy poezi përkthyer nga Abdulla Rami

By | May 21, 2018

“Ecën porsi nata nurë”… Poezi nga Lord Byron – Shqipëroi: Abdulla Rami

By | January 22, 2018

Nga ditari i poetit: Kur qante Lasgushi?!

By | October 29, 2015