VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Bajroni

Prometeut – Poezi nga BAJRONI (1788-1824) LORD BYRON (GEORGE GORDON) – Përktheu KUJTIM MORINA

By | May 5, 2019

Shkatërrimi i Senaçerib – Poezi nga BAJRONI (1788-1824) LORD BYRON (GEORGE GORDON) – Përktheu KUJTIM MORINA

By | May 5, 2019

E Veshur në Bukuri – Poezi nga BAJRONI (1788-1824) LORD BYRON (GEORGE GORDON) – Përktheu KUJTIM MORINA

By | May 5, 2019

Nuk do të bredhim më – Poezi nga BAJRONI (1788-1824) LORD BYRON (GEORGE GORDON) – Përktheu KUJTIM MORINA

By | May 5, 2019

Kur Lord Bajroni këndonte labçe… dhe Konica bënte këngë me muzikë klasike – Studim nga FOTAQ ANDREA*

By | March 12, 2016

De Rada, Thomas Elioti dhe Bajroni – Esé nga MOIKOM ZEQO

By | November 20, 2015