VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: kampi i shfarosjes

Simon Mirakaj i përgjigjet Xhufit: Unë kam jetuar në kampin e Tepelenës, ishte burg

By | March 31, 2018

Arkivi i Ministrisë së Brendshme – LETRA E SIMON JUBANIT: JU TREGOJ TORTURAT DHE PROVOKIMET E VDEKJES NË BURGUN E BURRELIT!

By | September 30, 2016