VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Isak Njuton

Më 31 mars 1727 u nda nga jeta Isaac Newton, fizikan astronom, filozof, teolog dhe matematikan anglez

By | March 31, 2019

Më 25 dhjetor 1642 lindi Isaac Newton, një nga shkencëtarët më me influencë të të gjitha kohërave

By | December 25, 2018

Pse shkenca perëndimore e pushtoi botën – Nga IAN MORRIS, Trinity College, Cambridge

By | November 20, 2015