VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Isaac Newton

Më 31 mars 1727 u nda nga jeta Isaac Newton, fizikan astronom, filozof, teolog dhe matematikan anglez

By | March 31, 2019

Më 25 dhjetor 1642 lindi Isaac Newton, një nga shkencëtarët më me influencë të të gjitha kohërave

By | December 25, 2018

Hiri i fizikanit Stephen Hawking varroset në Londër

By | June 15, 2018

Pema e mollës së Isaac Newton ende qëndron fort mbi tokë

By | April 4, 2018