VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Hytbi Tarelli

Një jetë me artin dhe për artin!

By | March 15, 2020

HYTBI TARELLI LINDI NË DEVOLL, POR VEPRA E TIJ I PËRKET TË GJITHË SHQIPËRISË – Nga VIRON KONA

By | February 4, 2020

AT E BIR – Suksesi në Kanada i piktorit të ri shqiptar Elis Tarelli – Nga Bashkim Kadiu

By | November 16, 2019

Hytbi Tarelli lindi në Devoll, por vepra e tij i përket të gjithë Shqipërisë – Nga Viron Kona

By | November 8, 2019

HYTBI TARELLI NJË JETË MES PIKTURAVE DHE SKULPTURAVE – Nga Kadri Tarelli

By | December 13, 2016

(Video dhe foto) In Memoriam – Hytbi Tarelli –Artisti që solli Skënderbeun në Toronto Nga Taulant DEDJA

By | November 6, 2016