VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Giulo Bertè

Teatri nuk duhet shembur në emër të historisë së tij dhe shtresëzimit historik të arkitekturës – Nga Prof. Claudio Rocca, Drejtor i Akademisë së Arteve të Bukura Firences

By | July 25, 2019

Kreu i Akademisë së Firences: Teatrin mos e shembni, e ruajtën edhe socrealistët sovjetikë

By | September 24, 2018