VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: artificiale

BE do të investojë 1.5 miliardë euro në inteligjencën artificiale

By | April 26, 2018

Lojërat bizantine Beograd-Shkup si strategji tensioni – Nga Shaban MURATI

By | August 29, 2017

Kriza në Maqedoni sipas ekspertëve amerikanë

By | March 22, 2017

Marrëveshja: Shqipëria dhe Kosova do veprojnë bashkë kundër çdo provokimi nacionalist

By | February 13, 2017

Shaban Murati: Karantinat artificiale kërkojnë të ndajnë një popull, historinë e tij, kulturën e tij, të ardhmen e tij

By | October 9, 2016