VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ancient regime

Është koha për të dhënë shpjegim publik dhe ligjor Nga Romeo Gurakuqi

By | September 20, 2015

Thirrje e turpëshme e servitorëve të regjimit të vjetër për largimin e Misionit të OSBE nga Shqipëria Nga Romeo Gurakuqi

By | September 15, 2015