VOAL

VOAL

Tag Archive: aksioni politik i opozitës

UGSHPD: PËRSE KOMISIONI I EDUKIMIT DHE MJETEVE TË INFORMIMIT PUBLIK  U NDODH LARG NORMALITETIT TË JETËS SË KUVENDIT?

January 20, 2024
Send this to a friend