VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Akoma Hiri im

SIMETRIA ORGANIKE NE POEZINE E LUZIM LOGUT – Vështrim libri nga TAHIR BEZHANI

By | January 4, 2019

KËNDIMI POETIK QË KA PESHËN E HISTORISË DHE NGROHTËSINË E DASHURISË SHPIRTËRORE NDAJ ATDHEUT DHE NJERIUT…! – Nga Sejdi BERISHA

By | December 25, 2018

Doli nga shtypi libri me poezi të zgjedhura i poetit Lulzim Logu, anglisht, italisht dhe greqisht me titull: ”Akoma Hiri im!”

By | December 6, 2018