VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Adil Carcani

Del nga arkivat biseda Gensher-Çarçani e 23 tetorit ’87

By | October 28, 2018

CIA: Ja çfarë ndodhi pasi Alia mori pushtetin, përzgjodhi 9 njerëzit e tij më të besuar, ja anëtarët e partisë që u lanë në hije

By | December 2, 2017

CIA: Pas vdekjes së Hoxhës, Ramiz Alia nisi të vendosë autoritetin e tij në qeveri, Adil Çarçani dhe Hekuran Isai ishin njerëzit më të besuar

By | November 1, 2017