VOAL

VOAL

Poetit të mirënjohur Skënder Buçpapaj i është akorduar në qytetin e Gjakovës “ Mirënjohje për vepër jetësore” nga Qendra Kombëtare e Poetëve, Shkrimtarëve dhe Artistëve “Gjakova”

August 30, 2023
blank
Send this to a friend