VOAL

VOAL

“Njiheni pavarësinë e Kosovës”, Begaj në Asamblenë e OKB: Fuqia e KS qëndron në kapacitetin për të ndërhyrë me vendosmëri në shërbim të paqes dhe sigurisë

September 22, 2023
blank
Send this to a friend