VOAL

VOAL

NIKKI HALEY, ISH-GOVERNATORE, ISH-AMBASADORE, KANDIDATE DERI KOHËT E FUNDIT PËR PRESIDENT TË SHTETEVE TË BASHKUARA DHE “NUSJA SHQIPTARE” * I BASHKOHET INSTITUTIT TË NJOHUR KONSERVATIV “HUDSON” NË WASHINGTON Nga Frank Shkreli

April 17, 2024
Send this to a friend