VOAL

VOAL

“Kur plasën fletë-rrufetë në Tiranë, iu vu një e tillë profesorit të fizikës, lejonte në orën e mësimit vajza me minifunde dhe…”, dëshmia e regjisorit dhe karikaturistit të njohur

March 26, 2023
blank
Send this to a friend