VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: UVIL ZAJMI

Maria, kamerierja e Ishullit të Gjuetisë: Ja pse i trembeshim më shumë Mehmetit se Enverit

By | December 22, 2018

Historia e pallateve në qendër të Tiranës, pse u quajtën “Shallvare”. Aty ku Enveri dhe Zogu ndiqnin garat me kuaj – Nga UVIL ZAJMI

By | October 6, 2017

Nga pajtoni te taksia, si udhëtonin shqiptarët prej kohës së Zogut – Nga UVIL ZAJMI

By | June 17, 2017

Historia e rrallë e fëmijëve afrikanë që erdhën në Shqipëri në vitet ’60 – Nga UVIL ZAJMI

By | July 30, 2016

Kush ishin vajzat e guximshme të Rock&Rollit në Shqipërinë e ’70-s? – Nga UVIL ZAJMI

By | April 11, 2016

Broduej, rruga ku ëndërrohej hapja me Perëndimin – Nga UVIL ZAJMI

By | October 26, 2015