VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Këndi i humorit: I thashë djalit tim: “Duhet të martohesh me nusen që zgjodha për ty!”

By | October 18, 2019

Komentet

Këndi i humorit: Gjatë rrëzimit të një avioni në shkretëtirë, shpëtojnë një italian dhe një shqiptar

Gjatë rrëzimit të një avioni në shkretëtirë, shpëtojnë një italian dhe një shqiptar, ec e ec nëpër shkretëtirë shumë të etur, italiani gjen një qyp me florinj:
– O sa mirë, gjetëm florinj! – tha shqiptari.
-Jo gjetëm, gjeta,- tha italiani…

Epo mirë, ecën përsëri dhe, pas disa minutash, shqiptari gjeti nje bidon me ujë.
-O sa mirë, gjetëm ujë! -tha italiani.
-Jo gjetëm, gjeta! -tha shqiptari…
-Po mirë,  si do ja bëjmë??
-E bëjmë si ne treg?
-Ok atëherë, unë do jem shitësi dhe ti blerësi, –  tha shqiptari.
-Mirë, ashtu e bëjmë…

Dhe vihen si në treg, vjen italiani..
-Përshëndetje, një bidon me ujë ju lutem, sa kushton??
-Një qyp me florinj…
-O po si shtrenjt e paske…
-Po mirë, ti bjeri njëherë pazarit rrotull, po gjete më lirë, shko dhe blije.

Këndi i humorit: Sherlock Holmes dhe Dr. Watson janë në një shesh kampingu për pushime

Sherlock Holmes dhe Dr. Watson janë në një shesh kampingu për pushime. Pas një darke të bollshme dhe një shishe të shkëlqyer vere, të dy shkojnë në tendë dhe bien në gjumë të thellë. Në një moment, në mes të natës, Holmes zgjohet dhe shtrëngon mikun e tij, duke i thënë:

– Watson, Watson, shiko lart në qiell dhe më trego çfarë shikon.

Watson shprehet:

– Unë shoh miliona e miliona yje, Holmes!

Sherlock pyet:

– Dhe çfarë nxjerr nga ajo?

Watson reflekton gjatë dhe më pas përgjigjet:

– Epo, nga një këndvështrim astronomik, kjo më bën të mendoj se ka miliona e miliona galaktika në univers dhe për këtë arsye, miliarda planetë. Nga një këndvështrim astrologjik më bën të vërej se Saturni është në shenjën e Luanit. Nga këndvështrimi i orës, duke parë Hënën, unë nxjerr përfundimin se është rreth 3:15. Nga pikëpamja meteorologjike, pres që nesër të kemi një ditë të bukur. Nga pikëpamja teologjike, më bën të kuptoj se Zoti është fuqi e pafund dhe se ne jemi vetëm një pjesë shumë e vogël dhe e parëndësishme e universit. Po pse me pyet? E çfarë ju sugjeron e gjithë kjo?

Holmes qëndron i heshtur për një moment dhe më pas bërtet:

– Watson, ti je një budalla! Dikush e vodhi tendën tonë!!!

Këndi i humorit: Një ditë, një mësues shkroi në dërrasën e zezë

Një ditë, një mësues shkroi në dërrasën e zezë:
9 x 1 = 7
9 x 2 = 18
9 x 3 = 27
9 x 4 = 36
9 x 5 = 45
9 x 6 = 54
9 x 7 = 63
9 x 8 = 72
9 x 9 = 81
9 x 10 = 90
Pasi e shkroi tabelën e shumëzimit të numrit 9, u kthye nga klasa dhe vuri re se të gjithë nxënësit po qeshnin, për gabimin që kishte bërë në veprimin e parë.
Mësuesi iu drejtua nxënësve dhe u tha:
“E shkrova veprimin e parë gabim qëllimisht, sepse doja që ju të mësonit diçka të rëndësishme. E bëra vetëm për t’ju treguar sesi do t’ju trajtojë bota atje jashtë, kur të dilni në jetë. A e vutë re, se unë shkrova nëntë veprime të sakta, por askush nuk më tha se isha i zoti; të gjithë qeshët dhe më kritikuat për një gabim të vetëm… Ky pra, është mësimi i sotëm: “Askush nuk do t’ju vlerësojë për gjithë gjërat e mira që do të bëni, por do t’ju kritikojnë gjithmonë për një gabim të vetëm…”

Këndi i humorit: Një mëngjes një polic del nga shtëpia, shkon në kutinë e postës

Një mëngjes një polic del nga shtëpia, shkon në kutinë e postës, shikon brenda, mbyll  kutinë dhe kthehet brenda. Disa minuta më vonë ai del përsëri, shkon para kutisë së postës, shikon brenda, mbyll kutinë dhe kthehet përsëri në shtëpi.

Polici përsërit këtë veprim disa herë gjatë mëngjesit, derisa një fqinj e vëren dhe e pyet me kuriozitet:

– Po pret sot një letër apo paketë shumë të rëndësishme!

Dhe polici i përgjigjet:

– Në fakt jo! Është ai kompjuteri i mallkuar që më thotë gjatë gjithë kohës që ka postë për mua!!!

Këndi i humorit: Një grua shkon te mjeku gjinekolog

Një grua shkon te mjeku gjinekolog:

– Doktor, kam gjithë jetën që dëshiroj të kem një fëmijë….
– Shumë mirë zonjë, zhvishuni!
– Shiko doktor…. nuk dua të ma merrni për ters…. por desha që fëmijën e parë ta bëja me burrin tim…

Këndi i humorit: Një mami i afrohet një gruaje që është duke lindur fëmijën dhe i thotë asaj

Një mami i afrohet një gruaje që është duke lindur fëmijën dhe i thotë asaj:

– Nëse ju dëshironi, babai i tij mund t’ju ndihmojë gjatë lindjes.

Dhe gruaja i përgjigjet asaj:

– Mos ki merak, burri im është i mjaftueshëm !!!

Këndi i humorit: Një psikiatër po analizonte gjendjen psikike të një ushtari

Një psikiatër po analizonte gjendjen psikike të një ushtari:
-Nëse ta presim njerin vesh, çfarë do të ndodhte me ty?
-Nuk do shihja me njerin sy, doktor!
-Po nëse do të prisnim dhe veshin tjeter, çfarë do të ndodhte me ty?
-Nuk do shihja më fare, doktor!
-Po përse nuk do shihje më kur do t’i presim veshët?
-Do më binte helmeta nga sytë, doktor!

Këndi i humorit: Një burrë ndjehet i sëmurë dhe shkon te mjeku

Një burrë ndjehet i sëmurë dhe shkon te mjeku. Ndërsa është në dhomën e pritjes, ai ndjen shumë pyetje, vëren një shishe të vogël me kos në tryezë dhe e pi atë. Vjen radha e tij dhe, kur hyn, ai i thotë mjekut:

– Doktor, isha shumë i etur dhe piva shishen e kosit në tryezë. Më thuaj sa paguaj për të.

Mjeku i shqetësuar i thotë:

– Jo, çfarë bëre? Nuk ishte një kos, por një shurup. Atë ma dërguan nga një laborator këtë mëngjes dhe unë akoma duhej ta provoja. Merrni numrin tim dhe nëse ndonjë gjë ju ndodh, më telefononi menjëherë.

Burri kthehet në shtëpi dhe në dy të mëngjesit e thërret mjekun e i thotë:

– Unë jam gati, doktor.

Dhe mjeku i shqetësuar i përgjigjet:

– Më thuaj, a ju ndodhi diçka?

Dhe burri i përgjigjet:

– Doktor, unë pordha.

Dhe mjeku:

– Më falni, do të më telefononi në dy në mëngjes për të më thënë që keni pjerdhë?

Dhe burri i përgjigjet:

– Doktor, duke pjerdhë kam mbërritur në New York!!!

Këndi i humorit: Në luftë njëri nga ushtarët humbi gishtin dhe filloi të qante me të madhe

Në luftë njëri nga ushtarët humbi gishtin dhe filloi të qante me të madhe.
Oficeri që ndodhej aty afër, e dëgjoi dhe i thotë:
-Ore, ç’ke që qan e gërthet kaq shumë, se gishtin humbe! E shikon atë tjetrin atje?! Ai ka humbur kokën dhe s’bën si ti!!!

Këndi i humorit: Një burrë është ndalur në një pikë kontrolli nga policia

Një burrë është ndalur në një pikë kontrolli nga policia. Njëri nga dy policët pyet burrin:

– Letërnjoftimin dhe patentën, ju lutem.

I dehur tapë, burri përgjigjet:

– Menjëherë, polic.

Dhe polici e pyet:

– A jeni i dehur?

Atëherë burri i përgjigjet:

– Shkova me disa shokë dhe piva dy teke raki, pastaj shkuam në darkë dhe pimë dy shishe verë dhe më në fund shkuam në një pijetore ku piva edhe tre kokteje.

Në këtë pikë polici i thotë:

– Epo dil nga vetura, t’ju bëjmë testin e frymëmatësit.

Dhe burri i përgjigjet:

– A je në vete, nuk më beson?!!!

Këndi i humorit: Njëri sapo ka mbaruar ndërtimin e një kompjuteri super-teknologjik

Njëri sapo ka mbaruar ndërtimin e një kompjuteri super-teknologjik që mund t’i përgjigjet çdo pyetjeje dhe ta provojë atë, ftoni një mik të cilit i thotë:

– Xhemë, bëja një pyetje kompjuterit dhe do të shihni që do t’ju japë përgjigjen e saktë.

Atëherë Xhema mendon pak për këtë dhe e pyet kompjuterin:

– Ku është babai im tani?

Dhe kompjuteri i përgjigjet:

-Babai juaj është në bar.

Dhe Xhema i drejtohet mikut të tij e i thotë:

– Oh jo ai gaboi, babai im ka vdekur.

Pastaj shpikësi i PC i thotë mikut të tij:

– Riformuloni pyetjen në një mënyrë tjetër.

Dhe Xhema pastaj pyet përsëri kompjuterin:

– Ku është burri i nënës sime tani?

Dhe kompjuteri i përgjigjet:

– Burri i nënës suaj vdiq, por babai juaj është gjithmonë në bar !!!

Këndi i humorit: Një karabinier i thotë kolegut të tij

Një karabinier i thotë kolegut të tij:

– Unë dola nga aeroporti sot dhe aty ishte një turmë për të më përshëndetur e për të më dërguar puthje!

Kolegu i thotë:

– Ik, ore, nuk e besoj!

Dhe tjetri:

– Pra, pyeteni Papën që ishte pas meje!!!