VOAL

VOAL

Joe DioGuardi dhe Shirley Cloyes DioGuardi: Kryetarja Kearns kërkoi nga Lordi Robertson të vlerësojë tensionet aktuale ndërmjet Kosovës dhe Serbisë

April 2, 2024
Send this to a friend