VOAL

VOAL

DY DARDANE NË TEKSAS TË SHTETEVE TË BASHKUARA – PRESIDENTJA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS VJOSA OSMANI DHE NËNË TERESA Nga Frank Shkreli

May 12, 2024
Send this to a friend