Z.Ruben Diaz Jr, Kryetari i Bashkisë të Bronx, NYC nderon Elida Buçpapajn për kontributet e saj në gazetari dhe poezi

Z.Ruben Diaz Jr, Kryetari i Bashkisë të Bronx, NYC nderon për kontributet e saj në gazetari dhe poezi Elida Buçpapaj. Me anë të një proklamate, Ruben Diaz Jr, Kryetari i Bashkisë të Bronx, NYC  të datës 20 shtator 2019, shkruan se: “Duke patur parasysh se: Elida Buçpapaj është një gazetare dhe poete e mirënjohur e … Continue reading Z.Ruben Diaz Jr, Kryetari i Bashkisë të Bronx, NYC nderon Elida Buçpapajn për kontributet e saj në gazetari dhe poezi