VOAL

VOAL

Vjosa Osmani: ‘Nënë, ushtarët i vrasin fëmijët me plumba të vegjël, apo jo?’- Srebrenicë, do të kujtojmë më 11 korrik dhe çdo ditë!

May 24, 2024
Send this to a friend