VIJ ATY MIDIS JUSH PËR TË KUJTUAR VEHBIUN E DASHUR NË PËRVJETORIN E SHKUARJES SË TIJ Nga ZISA CIKULI, shkrimtar, mik i ngushtë i poetit VEHBI SKËNDERI

Vehbi Skënderi me çiftin e nderuar Rashel dhe Zisa Cikuli, miq të vjetër të poetit, mjekë të shquar. Zisa është edhe shkrimtar Tiranë 13 Qershor 2012 Të dashur Lili, Elida, Skënder, Të dashur Prizren dhe Endrit që s’ju njoh dhe nuk më njihni (porse Babushi, që s’e keni më, më fliste kurdoherë për ju.) Me … Continue reading VIJ ATY MIDIS JUSH PËR TË KUJTUAR VEHBIUN E DASHUR NË PËRVJETORIN E SHKUARJES SË TIJ Nga ZISA CIKULI, shkrimtar, mik i ngushtë i poetit VEHBI SKËNDERI