VOAL

VOAL

UNË JAM KRENAR QË VIJ NGA MALI! “SHKRELI – Histori dhe Ngjarje të Vërteta” – të autorit Gjon Frani Ivezaj- Nga Frank Shkreli*

July 9, 2024
Send this to a friend